Verzenden

- De verzendkosten bedragen € 6,95 (incl. administratie en verpakkingskosten). Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 35,00.
- Bij bestellingen vanuit België zijn de verzendkosten € 9,95. Geen verzendkosten boven een bedrag van € 75,00.

Als u een bestelling plaatst op Zaterdag NA 15.00 uur of op Zondag en Maandag, dan verzenden wij uw bestelling de Dinsdag daarop.

Zelf afhalen in winkel
U kunt uw online bestelde product zonder bijkomende kosten afhalen, bij Hairtape, Lindenlaan 14, 6301 HB, in Valkenburg aan de Geul.

Retourneren

Ruilen 
U kunt een product binnen 14 dagen na ontvangst ruilen. Vermeld in een e-mail aan [email protected] welk artikel u wenst te ontvangen. Het omgeruilde artikel sturen we kosteloos naar u op, mits het geretourneerde product is voorzien van de originele verpakking en de verpakking niet beschadigd, gebruikt of bewerkt is. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Annuleren 
U kunt het product binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. Hairtape zal binnen 21 dagen na ontvangst van het geretourneerde product het aankoopbedrag terugstorten, alleen als het geretourneerde product is voorzien van de originele verpakking en de verpakking niet beschadigd, gebruikt of bewerkt is. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Product is toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken Cookies. Lees onze Privacy Policy.