Plakstrips en Tapes

Strip voor het dagelijks dragen, 25 mm breed. Wij adviseren een huidbeschermer welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape.  Alleen voor pu-gecoate plakplaatsen, 36 stuks in de verpakking.
Tape voor dagelijks dragen, prima tape om uw haarwerk te bevestigen. Een zeer populaire transparante tape. Zowel in 2.75 m als in 11 m. leverbaar. Wij adviseren een huidbeschermer welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape. 
De red liner (RL) kan gebruikt worden als ondertape maar ook voor het permanent dragen, natuurlijk afhankelijk van de hoofdhuid. (vette of droge hoofdhuid) lengte 2,75 m breedte 25 mm
De super lace (sl) tape voor semi permanente bevestiging, zeer goede kleefkracht! De Super lace Tape is een transparante tape voor mensen die het haarwerk een paar dagen willen dragen zonder het af te hoeven zetten. De tape is makkelijk zelf te vernieuwen.
Super Lace (SL)voor semi permanente bevestiging, 25 mm breed,  zeer goede kleefkracht ! De Super lace Tape is een transparante tape voor mensen die het haarwerk een paar dagen willen dragen zonder het af te hoeven zetten. De tape is makkelijk zelf te vernieuwen .
Super Lace (SL) voor semi permanente bevestiging, zeer goede kleefkracht! De Super lace Tape is een transparante tape voor mensen die het haarwerk een paar dagen willen dragen zonder het af te hoeven zetten. De tape is makkelijk zelf te vernieuwen.
De PRO-FLEX hairtape (25 mm breed) heeft een houdbaarheid van +/- 2 - 4 weken en bevat urethaan, waardoor deze tape niet zo stroperig wordt als bv. de SUPER-LACE  tape, bovendien is deze tape hypoallergeen en geschikt voor de gevoelige huid. Een goede tape, zeker de moeite waard om uit te proberen of deze geschikt is voor uw huid en haarwerk. Wij...
De PRO-FLEX  hairtape heeft een houdbaarheid van +/-  2 - 4 weken en bevat urethaan, waardoor deze tape niet zo stroperig wordt als bv. de SUPER-LACE  tape, bovendien is deze tape hypoallergeen en geschikt voor de gevoelige huid. Een goede tape, zeker de moeite waard om uit te proberen of deze geschikt is voor uw huid en haarwerk. Wij bieden te koop in...
De Superstick tape is ideaal voor iets langer dan dagelijks dragen. Een populaire tape, omdat deze in een periode van ca. 2 weken meerdere keren herbevestigd kan worden. De superstick tape kan gezien worden als een iets sterkere tape dan de tape voor dagelijks dragen. Wij bieden te koop in onze webshop  een ruim assortiment van verschillende 'dagelijks'...
De No Shine tape is een HYPO-allergene tape die snel stijgt aan populariteit onder onze permanente bevestiging gebruikers. Deze tape is zeer flexibel op de huid, doordat deze gemaakt is van urethaan en vrijwel ONZICHTBAAR. Deze tape is sterk en waterbestendig. Wij adviseren een huidbeschermer welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk...
De traditionele linnen tape, goede kleefkracht, extra stevig. De linnen tape is een krachtige tape op linnen basis, die naar wens tussen de 1 en 5 dagen gedragen kan worden. Wij adviseren een huidbeschermer welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape....
De iets dikkere tape voor het plakken van een haarwerk, de tape plakt dubbelzijdig en is geschikt voor de iets vettigere hoofdhuid, goede kleefkracht en sterk. Wij adviseren een huidbeschermer welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape.  Zowel in 2.75 m. als in...
Dubbelzijdige tape voor het plakken van een haarwerk / pruik. Hyperallergeen, voorkomt allergische reacties, mild voor de hoofdhuid,  De Maximale Houdbaarheid van deze tape is 4 weken. Houdbaarheid van de tape is afhankelijk van de huid, bij veel talg, transpiratie en/of huidzuur zal de tape minder lang de kleefkracht behouden.
Deze tape geeft weinig tot geen lijmresten, een transparante tape. De houdbaarheid, plakkracht is van 2-14 dagen. Wij adviseren een huidbeschermer welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape. 
Hairtape zonder residue - contour  Tape zonder residue, een zeer goede combinatie van houdbaarheid ( tot 2 weken) en gebruiksgemak, makkelijk van het haarwerk montuur te verwijderen. Wij adviseren een huidbeschermer welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape. 
Hairtape zonder residue, een zeer goede combinatie van houdbaarheid (tot 2 weken) en gebruiksgemak , makkelijk van het haarwerk montuur te verwijderen. Wij adviseren een huidbeschermer welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape. 
De ultra hold tape is een sterke, flexibele en zeer lang houdende tape. Het is de langst houdende tape die er gemaakt wordt.   De draagtijd verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen, mate van transpiratie.
Onze Signature Tape is de dunste tape voor 4+ weken Houdbaarheid op de markt, slechts 0.17 mm dik.  Wij adviseren een huidbeschermer welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape.  (rol 2.75 meter, 25 mm breed)

Filteren op

Prijs
0 33
Lengte rol
more... less
Breedte
more... less
Houdbaarheid
more... less
Hypoallergeen
more... less
Tape-vorm
more... less
Product is toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken Cookies. Lees onze Privacy Policy.