FIX contour tape voor dagelijks dragen

Hairtape dagelijks dragen tape voor plakken van pruik - haarwerk, contour

€ 7,99
Inclusief belasting

De tape voor aan de contour, voor dagelijks gebruik, alleen voor pu gecoate plakplaatsen.

Een zeer populaire transparante tape, Vriendelijk voor de huid en ideaal voor mensen die hun haarwerk dagelijks of om de paar dagen afzetten. Deze tape is minder plakkerig dan andere soorten tape waardoor de plakplaatsen gemakkelijker zijn schoon te maken. De Fix tape voor dagelijks dragen aanbrengen op de daarvoor bestemde plakranden van het haarwerk voor bevestiging op de huid.

Wij adviseren u een huidbeschermer,  welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape.

De draagtijd, houdbaarheid van de tape of lijm verschilt sterk per persoon, dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen, mate van transpiratie.

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming onmiddellijk worden stopgezet.

36 stuks in de verpakking.

Houdbaarheid
Max. 1 week
Hypoallergeen
Ja
Tape-vorm
Contour

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product is toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken Cookies. Lees onze Privacy Policy.