• Aanbieding!
Extenda-Bond Plus tape / lijm...

Extenda-Bond Plus tape / lijm permanente bevestiging voor pruik en haarwerk

€ 2,95
Inclusief belasting

Extenda-Bond Plus tape / lijm permanente bevestiging / plakken voor pruik en haarwerk.

Deze transparante krachtige tape voor haarwerken en pruiken zonder drager vormt zich, d.m.v. lichaamswarmte tot een lijm en daardoor uiterst geschikt voor permanente bevestiging. Deze tape heeft een houdbaarheid tot 4-6 weken.

Wij adviseren een huidbeschermer welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape. 

lengte 30 cm. Breedte 35 mm - prijs per stuk

Deze transparante krachtige tape zonder drager vormt zich, d.m.v. lichaamswarmte tot een lijm en daardoor uiterst geschikt voor permanente bevestiging. Deze tape heeft een houdbaarheid tot 4 weken.

Deze tape zal zacht worden door het dragen en daardoor op een lijm gaan lijken, heeft ongeveer dezelfde kleefkracht als de blauwe super lace tape

Hoofdhuid en haarwerk moeten schoon en vetvrij zijn, wees voorzichtig met het verwijderen van Opti-Tape van het  haarwerk, voorkeur om de tape van het haarwerk af te rollen.

Bij een lace haarwerk deze tape om de 3 a 5 dagen vernieuwen ivm het vloeibaar worden van de tape, deze zal dan in de lace gaan zitten, en is dan moeilijk te verwijderen.

De Optima Solution lijmOplosser is zeer geschikt om deze tape te verwijderen van het haarwerk en de hoofdhuid.

Deze tape heeft dus een combinatie van een tape en lijm.

lengte 30 cm. Breedte 35 mm - prijs per stuk

De draagtijd verschilt sterk per persoon, dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen, mate van transpiratie.

Hairtape.nl een Ruim assortiment van tapes voor haarwerken en pruiken voor maximale houdbaarheid. 

Houdbaarheid
Max. 4 weken
Max. 6 weken
Tape-vorm
Strips

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product is toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken Cookies. Lees onze Privacy Policy.