Ghost bond XL  vloeibare lijm (148...

Ghost bond XL vloeibare lijm (148 ml.) voor haarwerken en lace wigs

€ 69,95
Inclusief belasting

De vloeibare lijm Pro Hair Labs Ghost Bond XL is een compleet nieuwe, nog sterkere formule die afrekent met hoofdhuidolie en transpiratie. Zowel voor lace haarwerken en haarwerken met een plakrand. 

Inhoud 148 ml.

De vloeibare lijm Pro Hair Labs Ghost Bond XL is een compleet nieuwe, nog sterkere formule die afrekent met hoofdhuidolie en transpiratie. Zowel voor lace haarwerken en haarwerken met een plakrand

Deze vloeibare lijm heeft sterke lijmkracht, zelfs onder de extreme weersomstandigheden.

De lijm is heel eenvoudig aan te brengen op uw haarwerk en hoofdhuid. Het is hittebestendig en een bacteriocide formule. Bezit ook een formule om een vette hoofdhuid te bestrijden!

Bij een vette, transpirerende huid en/of bij een vochtige omgeving , blijft de kleefkracht ook behouden. Ghost Bond XL heeft water gebaseerde formule zonder latex of hars.

Gebruik 4 dunne laagjes op de huid en laat ieder laagje helder opdrogen. Dat duurt ongeveer 20 seconden. Wacht na het laatste laagje 7 minuten en druk de lace op zijn plaats.

Houdbaarheid, afhankelijk van de gebruiker tussen de 3 en 5 weken.

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming onmiddellijk worden stopgezet.

Houdbaarheid
Max. 4 weken
Max. 6 weken

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product is toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken Cookies. Lees onze Privacy Policy.