Sunshine Quick Aggressive tape

Sunshine Quick Aggressive tape

€ 7,49
Inclusief belasting

Te gebruiken bij alle soorten haarwerken, zoals lace en PU. Deze medische geteste tape is zeer flexibel in gebruik, vooral erg handig tijdens het bevestigen. Deze tape is erg populair in Europa, behoudt zijn kleefkracht voor 1-2 weken en is makkelijk te verwijderen. De Quick Aggressive tape wordt vaak vergelijken met de 1522. De Quick Aggressive is echter veelzijdiger, doordat deze sneller en sterker vastkleeft.

Lengte tapes:
- 2.75 meter, 25 mm breed.
- 11 meter,  25 mm breed.

Inhoud strips: 
- 36 stuks, 25mm breed, 7.5 cm lang

Breedte
Lengte rol / strips

Quick agressivve tape Transparant en dubbelzijdig plakkend Een sterke, flexiblele tape die een zekere kleefkracht geeft tot 2 weken, makkelijk te verwijderen. Geschikt voor een normale huid, .sterker dan de 1522 tape van sunshine.

Wij adviseren u de skinprep van de sunshine, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape.

De draagtijd, houdbaarheid van de tape of lijm verschilt sterk per persoon, dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen, mate van transpiratie.

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Lengte tapes:
- 2.75 meter, 25 mm breed.
- 11 meter,  25 mm breed.

Inhoud strips: 
- 36 stuks, 25mm breed, 7.5 cm lang

Houdbaarheid
Max. 1 week
Hypoallergeen
Ja
Tape-vorm
Rol

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product is toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken Cookies. Lees onze Privacy Policy.