Assortiment met 8 verschillende tapes...

Assortiment met 8 verschillende tapes om te testen, 24 stuks totaal.

€ 6,99
Inclusief belasting

Wilt u eens verschillende hairtapes testen, dan is dit Uw kans !

8 verschillende tapes met elk andere eigenschappen qua draagcomfort en houdbaarheid.

Bij deze bestelling ontvangt u schriftelijk van elke tape een korte beschrijving.

inhoud is 8 x 3 stuks = 24 stuks 

Assortiment Plakstrips om te testen!

 

De witte tape voor dagelijks dragen

Strip voor het dagelijks dragen, 25 mm breed. Alleen voor pu-gecoate plakplaatsen. Een zeer populaire transparante tape, vriendelijk voor de huid en ideaal voor mensen die hun haarwerk dagelijks of om de paar dagen afzetten. Deze tape is minder plakkerig dan andere soorten tape waardoor de plakplaatsen makkelijker zijn schoon te maken. De Fix tape voor dagelijks dragen aanbrengen op de daarvoor bestemde plakranden van het haarwerk voor bevestiging op de huid.

De rode tape (Hairtape Redliner)

De red liner (RL) kan gebruikt worden als ondertape maar ook voor het permanent dragen, natuurlijk afhankelijk van de hoofdhuid. (vette of droge hoofdhuid)  De red liner kan ook worden gebruikt als plaktape voor dagelijks gebruik, het voordeel van deze tape is dat deze stevig is en NIET stroperig wordt en/of inscheurt bij het verwijderen. Zeer weinig restantlijm wat op de hoofdhuid achterblijft bij het verwijderen. Deze tape bevat polyurethaan. Geschikt voor mensen die behoefte hebben aan een dagtape, maar niet op zoek naar de langste hechting.

Lace front hold (sunhine tape)

Prima tape voor LACE systemen en lace front haarwerken en pruiken. De houdbaarheid van deze tape is maar liefst 2-4 weken. Deze super lace tape heeft een matte afwerking en de tape is trans parant.Deze tape is reukloos een bacteriewerend, een zeer goede tape met goede houdbaarheid. In deze tape is nylon verwerkt voor het vergemakkelijken van het opbrengen en blijft een stuk minder plakresten achter op het binnenwerk van het haarwerk  dan de normale blue liner tape. Deze TAPE dient altijd afgerold te worden tijdens het verwijderen van het haarwerk, NOOIT trekken aan de tape. Bij deze tape adviseren wij een ONDERTAPE te gebruiken, bij gebruik van een plakrand, maar niet bij lace pruiken.

Groene tape ( Hairtape Green tape)

Een nieuwe tape die is geïntroduceerd eind 2018. Vergelijkbaar met de super lace tape of de Fix proflex tape, zeer goede houdbaarheid, deze tape is minder glanzend daarom uitermate geschikt voor transparante binnenwerken en een lace front. meest matte tape leverbaar! (schijnt/glimt niet door basis/montuur heen), transparante tape, fijn in gebruik ,gemakkelijk te verwijderen, zeer geschikt voor kwetsbare lace (front) systemen. ​Zeker de moeite waard om deze tape eens uit te proberen!  2 - 4 weken draagtijd, 

Bruine tape ( Hairtape NO residue)

Hairtape zonder residue, een zeer goede combinatie van houdbaarheid (2 tot 14 dagen) en gebruiksgemak , makkelijk van het haarwerk montuur te verwijderen. laat bijna tot geen plakresten achter op huid en haarwerk, wat deze tape  tot een van de beste tapes maakt, een absolute topper in ons assortiment.

Hairtape Pro-flex tape

De PRO-FLEX  hairtape heeft een houdbaarheid van +/- 2 - 4 weken en bevat urethaan, waardoor deze tape niet zo stroperig wordt als bv. de SUPER-LACE  tape, bovendien is deze tape hypoallergeen en geschikt voor de gevoelige huid. Een goede tape, zeker de moeite waard om uit te proberen of deze geschikt is voor uw huid en haarwerk.

Hairtape No Shine tape

Een HYPO-allergene tape die snel stijgt aan populariteit onder onze permanente bevestigings gebruikers. Deze tape is zeer flexibel op de huid, doordat deze gemaakt is van urethaan en vrijwel ONZICHTBAAR. De tape kan gebruikt worden op alle mono basis die geschikt zijn voor semi - en/of permanente bevestiging. De tape dient altijd afgerold te worden tijdens het verwijderen van het haarwerk, NOOIT trekken aan de tape.  Draagtijd : richtlijn 2 - 5 weken.

Hairtape  DUO-TAC tape

Een combinatie van de red liner tape en de super lace tape. Makkelijk af te halen en wordt niet stroperig, maar met een PRIMA houdbaarheid. De tape is door de redliner gedeelte wat steviger en heeft door het super lace tape gedeelte een uitstekende kleefkracht. Een prima combinatie van 2 tapes, houdbaarheid 2-4 weken.

De draagtijd verschilt sterk per persoon, dit is afhankelijk van verschillende factoren : van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen, mate van transpiratie.

Houdbaarheid
Max. 1 week
Max. 4 weken
Max. 6 weken
Hypoallergeen
Ja
Nee
Tape-vorm
Strips

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product is toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken Cookies. Lees onze Privacy Policy.