Sunshine tape original

Sunshine tape original

€ 10,89
Inclusief belasting

Onze wereldberoemde Sunshine Tape heeft een uitstekende kleefkracht en bevestigt haarwerken als geen andere tape op de markt. Sunshine Tape blijft minimaal 5 dagen houdbaar en houdt vaak zelfs langer dan 2 weken, zonder vervaging. Het beste kenmerk van de Sunshine Tape is de eenvoudige verwijdering van de tape, met weinig tot geen residu, waardoor veel gebruikers deze als dagelijkse tape gebruiken. Naast de eenvoudige reiniging en hoge kleefkracht, Sunshine is nauwelijks zichtbaar en gaat goed samen met veel verschillende soorten haarwerken.

Lengte tapes:
- 2.75 meter, 25 mm breed.
- 11 meter,  25 mm breed.

Inhoud strips: 
- 36 stuks, 25mm breed, 7.5 cm lang

Breedte
Lengte rol / strips

Dubbelzijdig plakkend en transparant De sunshine heeft een prima kleefkracht met niet-agressieve hechting en is makkelijk in gebruik. Het beste resultaat heeft deze tape met haarwerken met een PU ( polyurethaan) De houdbaarheid van deze tape is 5 dagen tot 2 weken, een TOP tape !

Wij adviseren u de skinprep van sunshine te gebruiken, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape.

De draagtijd, houdbaarheid van de tape of lijm verschilt sterk per persoon, dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen, mate van transpiratie.

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet

Lengte tapes:
- 2.75 meter, 25 mm breed.
- 11 meter,  25 mm breed.

Inhoud strips: 
- 36 stuks, 25mm breed, 7.5 cm lang

Houdbaarheid
Max. 1 week
Tape-vorm
Rol

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product is toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Wij gebruiken Cookies. Lees onze Privacy Policy.